Villi mieli taidekurssit:

Ihminen

Opi helppo ja nopea tekniikka, jonka avulla onnistut ihmisen piirtämisessä ilman anatomian opiskelua tai kuukausien harjoittelua.

Kurssi, josta hyötyvät sekä piirtämistä harrastaneet että vasta-alkajat

Opettele ihmisen piirtäminen täysin alusta, tai kehitä ja nopeuta jo olemassa olevaa taitoasi.

Entä jos voisit uuden taidon avulla toteuttaa piirtämiseen liittyvät unelmasi?
Kurssi on sinua varten, jos

- Sinulla on tarina tai idea sarjakuvasta tai lastenkirjasta, mutta ihmisten piirtäminen toiminnassa on mielestäsi liian vaikeaa

- Haluat oppia elävän mallin piirtämisen ja onnistua oikein mittasuhteissa

- Tarvitset työssäsi kuvakäsikirjoitusta tai vastaavaa kerrontaa. Joudut piirtämään ihmishahmoja, ja olet jo hiukan tympääntynyt tikku-ukkoihisi

- Olet bloggaaja tai toimittaja, joka haluaisi kuvittaa omat ihmishahmoja sisältävät artikkelinsa

Löydä päättymätön inspiroitumisen voima

Tällä kurssilla jaan myös salaisuudet, joilla olen ylläpitänyt kehittymisen paloa, päättymätöntä ja kasvavaa inspiroitumista sekä kuuluisaa flow-tilaa vuosikaudet.

Piirtämiseen liittyville rajoittaville ajatuksille annetaan kenkää!

- Halusitpa työstää sarjakuvaa, lastenkirjaa tai piirtää ihan vain omaksi iloksesi, saat kurssilta perusteet monenlaisten ihmishahmojen suunnitteluun ja toteuttamiseen.
  - Ihmisen piirtämisen opettelu ei ole ylitsepääsemättömän suuri haaste. Tällä kurssilla opetettava, helposti omaksuttava tekniikka auttaa sinut heti tikku-ukosta kymmenen tasoa korkeammalle.
  - Kun omaksut kurssilla kerrotun tavan siirtää näkemäsi paperille, ihmettelet todennäköisesti, miksi et ole ajatellut asiaa aiemmin näin. Piirtäminen ja sen opettelu on äärimmäisen hauskaa ja helppoa!

  Kurssista sanottua

  Tää on aivan upea idea! Jopa minusta oikeasti tuntuu että saattaisin uskaltaa aloittaa harjoittelun ohjeidesi avulla. Se on tällaiselta piirtämistä kammoavalta, lukion kuvistunteja kauhulla muistelevalta ihmiseltä paljon sanottu!
  Kaisa
  Piirtämistä harrastamaton
  Olipas hauska kurssi! En todellakaan ole osannut piirtää ihmistä tai oikeastaan mitään muutakaan aiemmin. Nyt jo aivan lyhyessä ajassa sai juonesta kiinni. Tätä voin käyttää hyödyksi töissäni luokanopena!"
  Pilvi
  Luokanopettaja

  Pia Välitalo

  Muotokuvamaalaaja, kuvittaja, luovuusvalmentaja, yrittäjä ja body painting-harrastaja.
  30 vuoden kokemus piirtämisestä ja maalaamisesta, elämän pituinen uteliaisuus luovuuden suomista mahdollisuuksista
  VILLI MIELI TAIDEKURSSIT:
  Hei, sinä uuden oppimisesta ja luovuudesta kiinnostunut taitaja!

  Lämpimästi tervetuloa Villi mieli-taidekursseille. Täällä heitetään pois ne rajoittavat ajatukset, joiden mukaan oppiminen olisi liian vaikeaa ja hidasta, tai että luovuudesta ja taiteen tekemisestä ei voisi nauttia ilman Picasson kaltaisia taitoja. 

  Jokainen ihminen on luova, se vain ilmenee uniikilla, persoonallisella tavallaan. Nautitaan prosessista, ja ihastellaan lopputulosten monikirjoisuutta!
  Created with